tala fou

O le a le potu mama modular?

E pei ona tatou iloa uma, i aso nei, tatou te manaʻomia le tele ma sili atu o oloa tatou te faʻaaogaina, poʻo le siosiomaga tatou te galulue ai, ma o le siosiomaga mama o le oloa e gaosia e taua tele mo lona tulaga lelei, ina ia tausia lona mama, tatou te faʻaogaina potu mama. ia ausia se siosiomaga faigata.

talafou1
talafou2

Tala'aga o potu mama

O le potu mama muamua na iloa e le au tusitala talafaasolopito na amata mai i le ogatotonu o le 19 seneturi, lea na faʻaogaina ai siosiomaga faʻamaʻi i potu taʻavale a le falemaʻi.O potu mama fa'aonaponei, peita'i, na faia i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi lea na fa'aaogaina e gaosia ma gaosia ai auupega pito i luga o le laina i totonu o se si'osi'omaga saogalemu ma le saogalemu.I le taimi o le taua, na mamanuina e le au gaosi oloa a le US ma Peretania ni tane, vaalele, ma fana, e saofagā i le manuia o le taua ma tuʻuina atu i le militeri ni auupega e manaʻomia.

E ui lava e leai se aso tonu e mafai ona faʻamaonia i le taimi na i ai le potu mama muamua, ae ua iloa o le HEPA filiga sa faʻaaogaina i potu mama i le amataga o le 1950s.O nisi e talitonu o potu mama na amata mai i le Taua Muamua a le Lalolagi ina ua iai se manaʻoga e tuʻuʻeseʻese le vaega o galuega e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina i le va o fale gaosi oloa.

Tusa lava po o afea na faavaeina ai, o le faaleagaina o le faafitauli, ma o potu mama o le fofo.O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia ma suia pea mo le fa'aleleia atili o galuega fa'atino, su'esu'ega, ma le gaosiga, o potu mama e pei ona tatou iloa i aso nei o lo'o fa'ailoaina ona o le maualalo o le fa'aleagaina ma le fa'aleagaina.

Le paionia modular potu mama fale gaosi -DERSION

O potu mama Modular o loʻo faʻapipiʻiina nofoaga e faʻatapulaʻaina ai le faʻaleagaina, ma e mafai foi ona pulea le mamafa o le ea, susu, vevela;O le sini o le tuʻuina atu lea o se avanoa lelei mo le gaosiga poʻo isi gaioiga, o le tele o potu mama e faʻaaogaina i vailaʻau, semiconductors, falemaʻi, potu mama e mafai ona vaevaeina i ituaiga eseese e ala i tulaga mama, mo se faʻataʻitaʻiga, ISO ma le GMP, ua filifili le vasega fa'avae i luga ole aofa'i o fasimea ile mita kupita, po'o inisi kupita.

A'o galue le potu mama, o le ea i fafo e muamua ona fa'asalalau atu i se faiga filtration, ona fa'amama lea e le HEPA po'o le ULPA ni vaega i totonu, ona feula lea o le ea i totonu o le potu mama, ma fa'atupuina ai se mamafa lelei, o le mamafa o le a tuleia ai le. palapala eleelea i fafo atu o le potu mama, i le taimi o lenei faagasologa, o le a tulaʻi le mama, mulimuli ane, o le mama o le a oʻo atu i le manaʻoga talafeagai, ina ia, o se siosiomaga mama e fetaui ma manaʻoga na faia.

Aisea tatou te ta'ua ai modular?

O le a le eseesega pe a faʻatusatusa i se mea masani? lelei, o le eseesega autu o le fausaga, o le fausaga lava ia e faʻapitoa, o lona uiga e mafai ona faʻapipiʻi vave ma faigofie, faʻapea foi, e lelei mo le faʻalauteleina mulimuli ane, e mafai fai lau potu mama ia tele pe laʻititi i le faʻaopopo pe aveese mea mai ai;e faigofie ona fai;

O mea o le potu mama atoa e mafai ona oʻo atu i se fua faatatau toe faʻaaogaina o le 98%, faʻaleleia le siosiomaga ma taugofie.

talafou3

Aotelega

Na matou fatuina le potu mama modular i le 2013, ma talu mai lena taimi, ua matou faʻatau atu i le lalolagi atoa poʻo ai lava e manaʻomia se siosiomaga mama, afai o loʻo e gaosia se mea e faigofie ona afaina i mea leaga, e foliga mai e te manaʻomia se potu mama, pe afai ei ai ni ou manatu, lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou, matou te i ai pea iinei e fesoasoani.

Faafetai mo le faitau!


Taimi meli: Mati-20-2023